OM OSS

Om GT Center

Bakgrund

GT-center är ett familjeägt företag som startade 1973 med återförsäljning, service och eftermarknad av personbilar, traktorgrävare och skogsmaskiner i Norr- och Västerbotten. Företaget har alltid haft en stark försäljningsorganisation men har under de senare åren även utvecklat service- och eftermarknadsorganisationen. Från mitten av 80-talet har företaget renodlat sin verksamhet och fokuserat helt på entreprenadmaskiner.

I början av 2000-talet blev GT-Center generalagent för JCB, en av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner, och 2010 flyttade man till nya lokaler med en av Norrlands modernaste verkstad och lagerhantering av reservdelar.

I dag har företaget en försäljningsmarknad som sträcker sig från Gävle och uppåt och en eftermarknadsorganisation som servar kunder från hela Sverige med märken JCB, Lundberg Hymas och Lännen.

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av entreprenadmaskiner och dess tillhörande tjänster som service och eftermarknad. Vår vision är att vara det rätta alternativet för kunden där personlighet och service är vårt motto.